Only available as a box of 6
CHF36.95
CHF221.70 for 6 bottles
CHF4.93/10cl
- 22.07.2024
- Free delivery for orders over CHF 99.–
Gift box available!
About the wine
This Cabernet Sauvignon draws its strength and energy from the gravelly soils north and east of Gironde and Dordogne. The winemaker from the French winery Château de Valandraud transforms it into a real treat with great sensitivity. We have a special, dominant Cabernet Sauvignon from 2010 for you, which is a source of enthusiasm among many wine connoisseurs. The Flaschenpöstler promise a culinary experience when you serve this Cabernet Sauvignon with ribeye steak or pizza with mushrooms.
Château de ValandraudRed wine | 75clDie vielfältigen Geschmacksnuancen dieses Weins entwickeln sich aus der Verwendung der Rebsorten Cabernet Sauvignon, Merlot und Cabernet Franc.
Robert Parker: /100
James Suckling: /100
James Suckling: /100
Tasting note
Die verspielten Aromen des Virginie de Valandraud Grand Cru St-Emilion AOC von Fruchtkompott, Gewürzen und Tabak drücken viel Charakter mit einer ganz individuellen Struktur aus. Anschliessend zeigen die fruchtigen Nuancen von schwarzer Kirsche, schwarzer Pflaume und schwarzem Pfeffer ihren eigenen Charakter. Das bleibt im Gedächtnis: Sein dichtes Rubinrot verleiht jedem Anlass eine besondere Note. Mit verhalten fein ausgebauten Tanninen, kräftigem Körper und dominanter Säure zeigt dieser fruchtige Rotwein seine einwandfreie Qualität.
Culinary recommendation
Flaschenpöstler-Tipp: Virginie de Valandraud Grand Cru St-Emilion AOC passt hervorragend zu Ribeye Steak, rotem Fleisch und Gruyère Burger.
More information
Allergy information: Contains sulfites
Similar wines
Our most popular wines
Customer reviews
Reviews can only be added when you are logged in.